Naučte se péct čokoládové koláčky s Pauley Perrette!

axn-pauley-perrette-s-chocolate-chip-cookie-recipe-1600x900_0

Herečka odhalila svoje sladké tajemství! 

Věděli jste, že Pauley Perrette z Námořní vyšetřovací služby miluje pečení? Herečka se také rozhodla, že svoje pekařské umění dotáhne k dokonalosti a proto za pomoci svých dvou přátel vytvořila knihu receptů na počest své matky. Kuchařka s názvem Donna Bell’s Bake Shop je plná úžasných receptů, do kterých se toužíte jen a jen zakousnout. V případě, že nám nevěříte, rozhodli jsme se, že vám dáme nakouknout do knihy a podělíme se s vámi o recept na úžasné čokoládové koláčky!

10 ŽIVOTNÍCH MOUDER OD AGENTA DWAYNA PRIDA


Čokoládové koláčky
(12 kusů)

Ingredience:
1 šálek másla
1 šálek hnědého cukru
½ šálku granulovaného cukru
2 velké vejce
1 čajová lžička vanilkového extraktu
3 šálky mouky
1 lžička prášku na pečení
¼ čajové lžičky jedlé sody
2 šálky čokoládových lupínků

Postup:

1) Ve velké misce smícháme máslo a oba cukry. Přidáme vajíčka vždy po jednom a dobře promícháme po každém přidání. Přidáme vanilku a znovu promícháme.

2) V jiné misce smícháme mouku, prášek do pečiva a sodu na pečení. Přidáme jednu třetinu mouky a pomalu promícháme při nízké rychlosti. Opakujeme, dokud není veškerá mouka pryč. Potom přidáme obsah do první misky a mícháme 30 sekund při nízkých otáčkách na mixéru. Nakonec přidáme čokoládové lupínky a smícháme.

3) Přeneseme těsto na pečící papír, zabalíme do papíru a necháme odpočinout 2 hodiny. Troubu předehřejeme na teplotu 204 ° C. Těsto znovu otočíme, abychom se ujistili, že je kulaté a nemá žádné ploché strany a je 8 centimetrů dlouhé. Nakrájíme na poloviny a vrátíme jeden kus do chladničky. Druhou polovinu nakrájíme na 6 rovných řezů.

4) Umístíme na plech na pečení, a ujistíme se, že necháme asi 1 palec místa mezi jednotlivými koláčky. Pečeme po dobu 5 minut. Snížíme teplotu na 162 ° C a pečeme až do lehkého hnědnutí po dobu dalších 10 až 15 minut. Necháme vychladnout na plechu. Dobrou chuť!

Reklama
Reklama

Sledujte nás na